Обстріли Донеччини за останню добу: Постраждалих і загиблих немає | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Донеччини за останню добу: Постраждалих і загиблих немає

19 жовтня 2023, 11:02 | Надзвичайні події 1176
Поділитися:
Обстріли Донеччини за останню добу: Постраждалих і загиблих немає

За добу армія рф обстріляла 8 населених пунктів Донецької області. В даний час інформація про постраждалих не надходила, повідомили в поліції.

Під вогнем окупантів перебували міста Авдіївка, Українськ, смт Курдюмівка, Неліпівка, села Довга Балка, Предтечине, Торське, Юр’ївка.

Пошкоджено 47 цивільних об’єктів – 33 житлових будинки, продуктовий склад, дошкільний заклад, музична школа, підприємство, господарчі споруди, трансформатор, автотранспорт, ЛЕП.

Українськ російські війська накрили з «Ураганів» та артилерії. Пошкоджено щонайменше 19 приватних і 8 багатоквартирних будинків, об’єкти соціальної інфраструктури, підприємство, господарчі споруди, трансформаторну підстанцію.

Авдіївку росія атакувала з авіації та артилерії. Зруйновано 5 приватних осель.

З артилерії окупанти били по Неліпівці, снаряди влучили у приватний будинок.



Зведення від Донецької ОВА

На Волноваському напрямку росіяни обстріляли Вугледар із Градів.

На Донецькому напрямку у Мар'їнській ТГ обстріляні Красногорівка, Парасковіївка і Костянтинівка. Напередодні Авдіївка зазнала трьох авіаракетних ударів, зранку — двох масованих артобстрілів; пошкоджено 4 багатоповерхівки та територію АКХЗ. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено 19 приватних будинків, 8 багатоповерхівок, 2 господарчі будівлі, 2 освітні заклади і адмінбудівлю. В Очеретинській ТГ пошкоджено школу в Желанному, обстріляні околиці Очеретиного і Новобахмутівки.
На Горлівському напрямку пошкоджено будинок у Неліпівці Торецької ТГ. У Часовоярській ТГ пошкоджено 3 будинки. Обстріляні околиці Костянтинівки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Сіверську, зафіксовано 8 обстрілів Лиманської ТГ.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ