Чотири райони області постраждали від обстрілів, п'ятеро поранених | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Донеччини за добу: П'ятеро людей поранено

15 жовтня 2024, 11:27 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 240
Поділитися:
Обстріли Донеччини за добу: П'ятеро людей поранено

За 14 жовтня від обстрілів постраждали 5 мешканців Донецької області: 3 у Шахтарському, 1 у Закотному та Резниківці. Оперативну ситуацію станом на ранок 15 жовтня публікує Донецька ОВА та поліція.

Уолноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 6 будинків. 

Покровський район. Курахове РФ атакувала чотирма ФАБами, зруйновано адмінбудівлю, пошкоджено 2 адмінбудівлі та 2 двоповерхівки; у Трудовому знищено будівлю. У Покровську пошкоджено 5 будинків. По Шахтарському окупанти вдарили бомбою «УМПБ Д30 СН» - травмовано трьох мешканців, руйнування отримали 4 приватні будинки та навчальний заклад.

Краматорський район. На Закотне росіяни скинули чотири авіабомби «ФАБ-250» із модулем УМПК – поранили цивільну особу, пошкодили 10 приватних будинків.

У Костянтинівській громаді під ворожими обстрілами перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультино, Диліївка, Нелипівка, Іванопілля, Предтечине, Ступочки, Маркове, Миколаївка. Інформація про постраждалих не надходила, повідомили у міській адміністрації.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено багатоповерхівку та приватний будинок; у Резниківці поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 приватні будинки. 

Усього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 253 особи, у тому числі 32 дитини.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ