Вдень 22 серпня російська армія кілька разів обстріляла Костянтинівку, є поранен | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріл Костянтинівки: поранено двох жінок, одну з них відправлять до Дніпра

22 серпня 2024, 17:52 | Надзвичайні події | Костянтинівка 1758
Поділитися:
Обстріл Костянтинівки: поранено двох жінок, одну з них відправлять до Дніпра
Последствия обстрела Константиновки 22.08

Російські війська вдень 22 серпня кілька разів обстріляли Костянтинівку, є поранені.

Як повідомив начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов журналістам Суспильне.Донбас, поранено двох жінок. Вони отримали поранення під час обстрілу близько 14:40. Усього було кілька обстрілів.

"Пожежа сталася під час іншого артилерійського обстрілу міста після 15 години, де на місці влучення спалахнули шини, травмованих та загиблих під час цієї атаки не було", — уточнив начальник МВА. 

За його словами, пошкоджено фасади торгових центрів, соціальних об'єктів, павільйонів. Також пошкоджено один легковий автомобіль. 

Директор багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Костянтинівки Олена Філіппова розповіла журналістам, що одну із поранених жінок доставлять до лікарні Дніпра. 

"Двох поранених жінок доставлено до нас, одну - у стані середньої тяжкості, у неї поранення стопи, рвані рани, цю жінку відправляємо до лікарні Дніпра. В іншої - поранення кінцівок, грудної клітини з наявністю сторонніх тіл, їй надали медичну допомогу, вона відмовилася від госпіталізації, тому її лікуватимуть амбулаторно" — відзначила Філіппова. 

За інформацією Горбунова, у Костянтинівці залишаються близько 26 тисяч людей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ