Мешканка Костянтинівки втратила кінцівку внаслідок обстрілу | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріл 1 червня: Мешканка Костянтинівки зазнала тяжкого поранення

1 червня 2024, 18:07 | Надзвичайні події | Костянтинівка 4347
Поділитися:
Обстріл 1 червня: Мешканка Костянтинівки зазнала тяжкого поранення
Иллюстративное изображение

Сьогодні об 11.25 російська армія обстріляла Костянтинівку Донецької області. Місцева мешканка зазнала тяжкого поранення: вона втратила кінцівку.

Про це повідомили журналісти Суспільного з посиланням на речницю обласної прокуратури Анастасію Медведєву. Місто обстріляли, ймовірно, двома керованими авіаційними бомбами "УМПБ Д-30 СН". 

"Ушкодження отримала 48-річна жінка, яка була на вулиці. Її з осколковими пораненнями у тяжкому стані доправили до лікарні. Також у місті пошкоджено приватні домоволодіння та багатоквартирний житловий будинок, а також автомобіль", — розповіла Анастасія Медведєва. 

Стан пораненої жінки тяжкий, її оперують у Костянтинівській лікарні інтенсивного лікування, розповіла телефоном директор закладу Олена Руденко 

"У тяжкому стані. В операційній. Травматична ампутація нижньої кінцівки на верхній третині стегна", - розповіла телефоном Олена Руденко. 

За фактом обстрілу розпочалися досудові розслідування за порушення законів та звичаїв війни, ч. 1 ст. 438 КК України, повідомила представниця обласної прокуратури.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ