Обстрілів в Костянтинівську за останню добу не зафіксовано | ZI.ua
Акция закончилась

Обстановка в Костянтинівці 17 червня, адреси підвезення води

17 червня 2023, 09:20 | Офіційно | Костянтинівка 3531
Поділитися:
Обстановка в Костянтинівці 17 червня, адреси підвезення води

В Костянтинівці 17 червня машини з технічною водою курсуватимуть по районам, в яких відсутнє водопостачання: 

- по вул. Осіпенка-Станіславського, Осіпенка-Сумська, Осіпенка-Чернігівська, Мелітопольська-Станіславського, Мелітопольська-Сумська, Мелітопольська-Чернігівська, Сумська-Керамічна, Сумська-Ростовська, Сумська-Харківська, Сумська-Пригородна, Сумська-Тернопільська, Сумська-Ізмаїльська, Сумська-Бульварна, Сумська-Кримська, Чернігівська-Миргородська, Чернігівська-Херсонська, Чернігівська-Героїв праці, Вінницька;

- по вул. Харківська, в районі будинків (32, 34, 36, 38, 40);

- по вул. Бульварна, в районі будинків (29, 31, 33);

- по вул. Центральна-Ростовська, Центральна-Харківська, Центральна-Пригородна, Центральна-Бульварна, Центральна-Кримська, Центральна-Добролюбова, Центральна- Миргородська, Центральна-Херсонська, Центральна-Ясна, Мирошниченко-Центральна, Мирошниченко-Ростовська.

Обстановка в місті

Інформація про обстріли на території Костянтинівської громади не надходила. З приводу руйнувань і за медичною допомогою ніхто не звертався. 

Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Комунальники в екстреному порядку ліквідують наслідки ворожих обстрілів. Тривають роботи з благоустрою території міста. 

Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені. Приватні об'єкти торгівлі працюють частково, товари першої необхідності в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями. 

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку. Працюють відділення Укрпошти. 

Управлінням соціального захисту населення ведеться прийом заяв від батьків (законних представників) дітей у віці від 7 до 18 років, які є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям на оздоровлення в дитячому таборі «Артек», який знаходиться в Закарпатській області в Хустському районі, на базі санаторію «Човен». Телефон для довідок: 0505862449.

Працює два пункти, де можна безкоштовно отримати воду 7 ступенів очищення – Костянтинівська міська школа мистецтв і ЗЗДО «Попелюшка». 

Жителям, чиї будинки постраждали від ворожих обстрілів, видаються необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна по телефону: 0994635107.

З питань евакуації звертатися за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі