У Костянтинівці немає світла відучора через ворожий удар | ZI.ua
Акция закончилась

Обстановка у Костянтинівці 22 липня: Наслідки обстрілу

22 липня 2024, 10:35 | Офіційно | Костянтинівка 2355
Поділитися:
Обстановка у Костянтинівці 22 липня: Наслідки обстрілу
Последствия удара по Константиновке 21.07 / Фото: Знамя Индустрии

Костянтинівська громада минулої доби неодноразово зазнавала ударів авіабомбами та обстрілів з артилерії. Подробиці повідомляє міська адміністрація.

Внаслідок ударів є один постраждалий. В одному з районів на правобережжі немає світла відучора через пошкодження ЛЕП.

"21.07.2024 о 16:15 російська армія вдарила двома керованими авіаційними бомбами по Костянтинівці. Внаслідок обстрілу пошкоджено 12 приватних будинків, багатоповерховий будинок, 2 магазини, газопровід, лінію електромережі ДТЕК, фасад технічної будівлі. Поранено одну цивільну особу", — йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що по Костянтинівці росіяни вдарили двома керованими бомбами «УМПБ Д-30 СН».




Наступного удару росіяни завдали через 15 хвилин по Костянтинівській громаді.

"21.07.2024 о 16:30 відбувся ворожий обстріл зі ствольної артилерії по Предтечинському старостинському округу. Внаслідок чого пошкоджено один приватний будинок. Згоріли дві господарські споруди. Постраждалі відсутні", — йдеться у повідомленні.

Крім того, протягом доби під ворожими обстрілами також знаходилися околиці с. Диліївка, Біла Гора, Ол.Шультине, Нелипівка, Миколаївка, Веролюбівка, Маркове, Майське. Інформація про постраждалих не надходила. 

У Костянтинівській МВА додали, що постраждалі домогосподарства можуть отримати будматеріали. Записатися на отримання можна за телефоном: 0994635107 з понеділка до п'ятниці з 9:00 до 16:00. 

Обстановка у місті

У місті, як і раніше, водопостачання часткове, відсутня подача води з ВНС Біла Гора. У районах, де відсутнє централізоване водопостачання, триває підвезення технічної води. Також у резервуари котелень із технічною водою вмонтовано крани, працює сім таких пунктів. Крім того, місцеві жителі можуть набрати воду із 9 свердловин, у 7 з яких доступна очищена питна вода. 

Сьогодні, 22.07, видача продуктових наборів проводитиметься пенсіонерам, прізвище яких починається на літери: Б, І, П, Р, Х.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ