Адреси доставки води – обстановка у Констянтинівській громаді 27 грудня | ZI.ua
Акция закончилась

Обстановка у Костянтинівській громаді 27 грудня: адреси доставки води

27 грудня 2023, 09:17 | Офіційно | Костянтинівка 2358
Поділитися:
Обстановка у Костянтинівській громаді 27 грудня: адреси доставки води

Як повідомила прес-служба Костянтинівської міської військової адміністрації, інформації щодо обстрілів на території громади не надходило. З приводу руйнувань та медичною допомогою ніхто не звертався.

Водопостачання у громаді часткове. Відсутня подача води до міста з ВНС Біла Гора. Забезпечення мешканців міста Костянтинівки технічною водою триває, машини почнуть курсувати по районах, в яких відсутнє водопостачання:

- по вул. Волховська-Адлерська, Волховська-Гомельська, Волховська-Ярославська, Волховська-Ташкентська, Волховська-Камєновата, Волховська-Транспортна, Волховська-Вокзальна, Волховська-Арзамаська, Волховська-Павлодарська, Волховська-Актюбінська, Волховська-Акмолінська, Волховська-Кустанайська, Волховська-Київська;

- Самаркандська-Адлерська, Самаркандська-Гомельська, Самаркандська-Ярославська, Самаркандська-Ташкентська, Самаркандська-Камєновата, Самаркандська-Транспортна, Самаркандська-Вокзальна, Самаркандська-Арзамаська, Самаркандська-Павлодарська, Самаркандська-Актюбінська, Самаркандська- Акмолінська, Самаркандська-Кустанайська, Самаркандська-Київська;

- Магістральна-Адлерська, Магістральна-Гомельська, Магістральна-Ярославська, Магістральна-Ташкентська, Магістральна-Камєновата, Магістральна-Транспортна, Магістральна-Вокзальна, Магістральна-Арзамаська, Магістральна-Павлодарська, Магістральна-Актюбінська, Магістральна-Акмолінська, Магістральна-Кустанайська, Магістральна-Київська.

Попіклуйтеся про тих мешканців, які не мають доступу до мережі Інтернет, та повідомте їм про підвіз води. Працює два пункти, де можна безоплатно отримати воду 7 ступенів очистки - Костянтинівська міська школа мистецтв та ЗЗДО «Попелюшка».

Здійснюється довидача продуктових наборів пенсіонерам, які не отримали допомогу за своїм графіком.

Мешканцям громади, будинки яких постраждали від ворожих обстрілів, видаються необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна за телефоном: 0994635107 з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 16:00.

З питань евакуації звертатися за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883.

У громаді діє комендантська година (обмеження на пересування) та спеціальний режим світломаскування з 21:00 до 05:00.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ