На Прикарпатті шукають людей, які готові будувати фортифікації на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Обіцяють відстрочку від призову: На Прикарпатті шукають охочих працювати на Донеччині

13 січня 2024, 15:20 | Офіційно 1086
Поділитися:
Обіцяють відстрочку від призову: На Прикарпатті шукають охочих працювати на Донеччині
Иллюстративное изображение

Жителям Прикарпаття пропонують роботу за 20 тисяч на місяць на Донеччині. Людей закликають допомогти із будівництвом фортифікаційних споруд, повідомляє місцева адміністрація.

Загалом шукають 300 людей. Повідомляється, що людей забезпечать житлом та харчуванням. Крім того, обіцяють відстрочку від призову на період будівництва. 

В ОВА додали, що вся необхідна техніка для будівництва фортифікацій в області є, не вистачає лише людей. В адміністрації звернулися до голів територіальних громад із проханням допомогти з будівельними бригадами.

Крім того, в ОВА повідомили про початок будівництва квартир для переселенців. В Івано-Франківській області розпочинається великий проект зі зведення соціального житла. В адміністрації готують підписання меморандуму з Міжнародною організацією з міграції на будівництво двох будинків, які сумарно налічують 200 квартир. Дві багатоповерхівки збудують у Коломийській громаді.

Погодилися приєднатися до будівництва ще дві міжнародні організації. За підтримки організації Move Ukraine в області планують звести ще 12 квартир для ВПО в селищі Брошнів-Осада, чеська організація «Людина у біді» має намір допомогти передати ВПО 4 соціальні квартири.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ