Які професії сьогодні затребувані в Костянтинівській громаді | ZI.ua
Акция закончилась

Новий список затребуваних професій оприлюднили у Центрі зайнятості Костянтинівки

18 жовтня 2023, 09:32 | Офіційно | Костянтинівка 8367
Поділитися:
Новий список затребуваних професій оприлюднили у Центрі зайнятості Костянтинівки
Фото из открытых источников

За даними Центру зайнятості, станом на 1 жовтня на обліку перебувало 639 безробітних.

Серед них 46 продавців, 43 укладальника-пакувальника, по 19 овочівників і апаратників хімводоочищення, 16 формувальників ковбасних виробів. На обліку також - машиністи котлів, вантажники, маркувальники, підсобні робітники і робітники з благоустрою.

Серед вільних вакансій як і раніше багато лікарів. У лікарнях міста не вистачає пульмонолога, ендоскопіста, по ультразвуковiй і функціональнiй діагностики, терапевта, невропатолога, рентгенолога, кардіолога, психіатра і педіатра.

На підприємства громади потрібні бухгалтери, психологи, водії, авторемонтники, продавці, торгові агенти, машиністи екскаватора одноковшового і крана автомобільного.

Затребувані електрогазозварники, слюсарі, контролери газового господарства, продавці, двірники, кочегари і оператори роторної лінії для виробництва виробів з пластичних мас.

Жителів громади запрошують на роботу в Староконстантинов Хмельницької області. Там потрібні оператор автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів і установок, водій навантажувача і вантажник.

До суспільно корисним робiт у вересні були залучені 82 безробітних констянтіинiвця.

За січень – вересень видано 52 ваучера на навчання (документ, що дає право безкоштовно пройти навчання за затвердженим переліком професій). 

Сьогодні цей перелік налічує 123 професії і спеціальності в сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соцобслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 0952068651, 0951211834.

У приміщенні Центру зайнятості продовжує працювати консультаційний пункт для надання послуг особам, які шукають роботу. Час роботи – з 10:00 до 13:00 (Тел. 0951211834).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ