В Україні змінилися правила призову добровольців | ZI.ua
Акция закончилась

Нові правила призову добровольців: Кого стосується у Костянтинівці

16 жовтня 2024, 11:48 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 477
Поділитися:
Нові правила призову добровольців: Кого стосується у Костянтинівці
Фото из открытых источников

З 5 жовтня цього року почали діяти нові правила добровільного призову до військової служби пише KRAMATORSK.INFO

Тепер усі добровольці у процесі призову з мобілізації взаємодіють виключно з військовою частиною, яку обрали для служби. Приходити до ТЦК та СП для оформлення більше не потрібно.

Командири військових частин отримали повноваження безпосередньо видавати напрями на ВЛК. Наявність напряму на ВЛК унеможливлює примусову мобілізацію не менше 5 днів з моменту його видачі.

Нові правила призову працюють для пріоритетних підрозділів. Непріоритетні підрозділи можуть призивати добровольців безпосередньо, але спочатку слід узгодити призначення кандидатури у Генштабі. Статус підрозділу можна дізнатися у представника підрозділу після співбесіди з ним.

Прямий призов можливий лише з мобілізації. Для служби за контрактом працює попередній механізм із рекомендаційними листами.

Приєднання добровольців до Сил оборони можливе як через рекрутингові центри військових частин, і через цивільні рекрутингові інформаційні платформи, такі, як Lobby X.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ