Нетверезий 19-річний водій вилетів із дороги у Краматорську | ZI.ua
Акция закончилась

Нетверезий 19-річний водій вилетів із дороги у Краматорську

23 серпня 2024, 11:23 | Надзвичайні події | Краматорськ 120
Поділитися:
Нетверезий 19-річний водій вилетів із дороги у Краматорську

Патрульні виявили водія, який не впорався з керуванням та злетів з дороги, повідомили на сторінці патрульної поліції Донецької області.

Днями під час патрулювання у Краматорську на вулиці Козацькій патрульні виявили авто ВАЗ із ознаками дорожньо-транспортної пригоди. На місці події перебував 19-річний водій, який пояснив патрульним, що не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. 

Внаслідок автопригоди ніхто не травмувався, матеріальних збитків третім особам завдано не було, проте автомобіль отримав механічні пошкодження. Однак під час спілкування патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. 

"Інспектори запропонували йому пройти огляд у встановленому законом порядку. Результат позитивний — 1,90 проміле, що майже у 10 разів більше допустимої норми", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що водій отримав кілька адміністративних матеріалів за ч.1 ст. 130 (Управління у стані сп'яніння) за ч.5 ст. 126 КУпАП (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою – четвертою цієї статті) КУпАП. 

Надалі рішення про притягнення до відповідальності водія прийматиме суд.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ