Несподіване визнання Залізного Арні про проблему, яка переслідує його з | ZI.ua
Акция закончилась

Несподіване визнання Залізного Арні про проблему, яка переслідує його з дитинства

11 серпня 2023, 19:17 | Світ та людина 1602
Поділитися:
Несподіване визнання Залізного Арні про проблему, яка переслідує його з дитинства
Instagram @schwarzenegger

Визнання Арнольда Шварценеггера про те, що він страждає неврологічним розладом вразило і кілька засмутило його численних шанувальників, які були впевнені, що у «Залізного Арні» немає серйозних проблем зі здоров'ям. Однак майже відразу з'ясувалося, що причини для занепокоєння сильно перебільшені. Свіжі новини зараз повідомили, що секрет про цю свою проблему знаменитий актор розкрив передплатникам свого каналу в Інстаграме. За словами кіноактора хвороба з'явилася у нього багато років тому, а точніше ще в ранньому дитинстві. Однак він дізнався про її існування в досить зрілому віці. Зараз володар іменної зірки на голлівудській « Алеї слави » говорить, що кожна людина має потребу в допомозі.

деталі

Арнольд Шварценеггер, якому вдалося стати не тільки знаменитим актором і відомим культуристом, зумів побудувати яскраву політичну кар'єру і стати губернатором Каліфорнії. Новини шоу-бізнесу від МЕТА розповіли про те, які труднощі виникали у артиста і автора в зв'язку з цим.

«Залізний Арні» пише, що в дитячому віці йому дуже складно було вчитися і він зазнавав труднощів, пов'язані з вивченням різних наук. Тоді такі проблеми не прийнято було обговорювати, оскільки не вважали, що причиною цього може бути якесь захворювання.

За словами Термінатора, в школі його нерідко били лінійкою в ті моменти, коли він починав читати вголос. Він не надавав цьому великого значення, але подорослішавши дізнався, що страждає дислексією. Це розлад небезпечно тим, що заважає страждають нею людям читати.

Знаменитий актор тільки зараз зізнався, що читає просто жахливо. У роки його дитинства в Австрії, і не тільки там, не думали, що на здатність до навчання можуть впливати якісь хвороби. У шкільному віці він дуже переживав моменти, коли йому потрібно було щось читати вголос, але він уявити не можу, що всьому виною неврологічне розлад.

Після несподіваного визнання Шварценеггеру довелося пояснити, як йому вдається готуватися до зйомок. Виявляється, актор перечитує сценарій багато разів до тих пір, поки не запам'ятає весь текст напам'ять і не зрозуміє сенс кожного пропозиції. На це у нього йде дуже багато часу.

Про нову аудіокнизі книзі Арнольда

Виявилося, що актор розповів про свою проблему тому, що він закінчив свою аудіокнигу. Проблема істотно ускладнила творчий процес. Вихід з положення актор знайшов правильно організувавши свою роботу. Для подолання труднощів і для того щоб вони не відбилася на якості кінцевого продукту, Шварценеггер розділив весь текст на невеликі уривки і попросив свою команду, щоб йому встановили спеціальне обладнання для запису будинку. Через проблеми з читанням у знаменитого кіноактора, час на створення аудіокниги довелося збільшити, проте аудіокнига успішно завершена.

 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ