У Костянтинівці виявили вісім пошкоджень на газових мережах за тиждень | ZI.ua
Акция закончилась

Найбільше порушень за тиждень газовики виявили у Костянтинівці

27 травня 2024, 17:01 | ЖКГ | Костянтинівка 2433
Поділитися:
Найбільше порушень за тиждень газовики виявили у Костянтинівці

Донецькоблгаз повідомив про роботи, проведені в області за останній тиждень.

Співробітники Костянтинівського УГГ виявили вісім пошкоджень на газових мережах, що виникли внаслідок бойових дій. Це призвело до відключення від газопостачання трьох абонентів. Також пошкодження на газових мережах внаслідок обстрілу було зафіксовано у с. Іллінівка. Один будинок постраждав настільки, що газовикам довелося демонтувати газопровід-ввід.

У с. Нова Полтавка (Іллінівська громада) газовикам вдалося відновити газопостачання до 108 абонентів, які залишилися без газу внаслідок обстрілу минулого тижня. 

Повідомляється, що газова служба продовжує аварійно-відновлювальні роботи щодо ліквідації наслідків бойових дій. Крім того, в Іллінівці надаються консультації абонентам.


Також продовжується робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня було складено 15 актів про порушення: 3 у Слов'янську, один у Краматорську, 10 у Костянтинівці та 1 у Дружківці. Комісії розглянуть складені акти, а потім ухвалять рішення про донарахування неврахованих обсягів.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ