Противник окупував населений пункт на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Найбільше боїв було на Покровському та Курахівському напрямках: Зведення з фронту

16 жовтня 2024, 08:53 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 411
Поділитися:
Найбільше боїв було на Покровському та Курахівському напрямках: Зведення з фронту

На фронті за останню добу зафіксовано 171 бойове зіткнення з ворогом: найбільше боїв було на Покровському та Курахівському напрямках.

На Харківському напрямку ворог 11 разів штурмував у районах населених пунктів Вовчанськ та Стариця. 

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 28 атак окупантів. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Кучерівки, Новоосинового, Грушівки, Піщаного, Глушківки, Лозової, Кругляківки, Петропавлівки, Колісниківки та Вишневого. 

На Лиманському напрямку ворог атакував 16 разів. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Греківки, Макіївки, Невського, Зарічного та Торського. 

На Краматорському напрямку окупанти атакували 3 рази у районах Калинівки, Ступочок та Предтечиного. 

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 9 атак неподалік Торецька, Дачного та Щербинівки. 

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 26 штурмових і наступальних дій агресора у бік Новотроїцького, Миролюбівки, Променя, Красного Яру та Крутого Яру. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу населеного пункту Селидове. 

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 40 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Новодмитрівка та Георгіївка. Ворог атакував у бік Кремінної Балки, Цукуриного, Новоселидівки, Костянтинівки, Антонівки та Катеринівки. 

На Времівському напрямку противник здійснив 2 штурми наших позицій в районах Роздольного та Богоявленки. Активно задіював для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

Зміни на карті DeepState

Ворог окупував Острівське, а також просунувся біля Левадного, Цукуріного та Торецька, повідомили аналітики.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ