Найбільше атак відбили на Покровському напрямку: Зведення з фронту | ZI.ua
Акция закончилась

Найбільше атак відбили на Покровському напрямку: Зведення з фронту

18 серпня 2024, 09:36 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Лиман 255
Поділитися:
Найбільше атак відбили на Покровському напрямку: Зведення з фронту

Загалом минулої доби зафіксовано 139 бойових зіткнень, повідомляє вранці 18 серпня Генштаб.

Найбільше атак відбили на Покровському напрямку.

"Наші захисники відбивали 46 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Воздвиженки, Миролюбівки, Новотроїцького, Новогродівки, Гродівки, Миколаївки, Желанного та Завітного. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Гродівки, Миколаївки та Новожеланного, противник активно застосовував штурмову та бомбардувальну авіацію", — повідомляється у зведенні. 

Також висока активність ворога була на Лиманському напрямку: ворог атакував 24 рази. І на Торецькому напрямку: російська армія за підтримки авіації здійснила 19 атак неподалік Північного, Торецька та Залізного.

12 атак ворога відбили біля Часового Яру та Іванівського на Краматорському напрямку. 

На Куп'янському напрямку зафіксували десять ворожих атак, на Сіверському — дев'ять, на Курахівському — вісім атак у напрямку Красногорівки.

Найменше атак було на Харківському (шість бойових зіткнень у районах населених пунктів Вовчанськ та Липці) та Времівському напрямку (противник здійснив три атаки неподалік Вугледара).

Зміни на карті DeepState

"Ворог окупував Миколаївку, а також просунувся біля Водяного, Новожеланного та Желанного. Противника відкинули біля Отруби", — повідомили аналітики.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ