Ситуація на фронті залишається складною. Зведення за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Найбільше атак відбили на Курахівському напрямку: Зведення з фронту

12 жовтня 2024, 09:37 | Офіційно 132
Поділитися:
Найбільше атак відбили на Курахівському напрямку: Зведення з фронту

Минулої доби на фронті сталося 169 боєзіткнень із противником. Публікуємо зведення на ранок 12 жовтня на східній ділянці фронту.

Ситуація на фронті залишається складною, повідомляє Генштаб.

Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, постійно атакує наші позиції. Українські захисники стійко стримують тиск окупантів, завдають ворогові максимальних втрат.


На Харківському напрямку ворог 1 раз безуспішно намагався штурмувати поблизу населеного пункту Тихе. 

На Куп’янському напрямку за добу відбулось 23 атаки загарбників. Сили оборони відбивали штурмові дії неподалік Петропавлівки, Степової Новоселівки, Колісниківки, Лозової, Кучерівки, Синьківки, Кругляківки, Новоосинового, Вишневого та Піщаного. 

На Лиманському напрямку ворог атакував 21 раз. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Греківки, Новомихайлівки, Тернів, Зарічного, Макіївки, Новосадового, Невського, Білогорівки та Катеринівки. 

На Сіверському напрямку ворог наступальних дій не проводив. 

На Краматорському напрямку окупанти безуспішно атакували 8 разів у районах Калинівки, Часового Яру, Іванівського та Ступочок. 

На Торецькому напрямку ворог здійснив 15 атак неподалік Неліпівки, Торецька та Щербинівки. Більшість з них наші захисники відбивали в районі Торецька. 

На Покровському напрямку українські воїни зупинили 20 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Крутий Яр, Миролюбівка, Мирноград, Лисівка, Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Селидового та Лисівки. 

На Курахівському напрямку Силами оборони зупинено 32 атаки ворога. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка, Катеринівка та Водяне. Ворог атакував в районах Новоселидівки, Максимільянівки, Ізмайлівки, Гірника, Зоряного, Курахового, Желанного Другого, Цукуриного, Курахівки, Антонівки. 

На Времівському напрямку ворог посилив тиск та здійснив 15 штурмів наших позицій в районах населених пунктів Богоявленка, Золота Нива, Рівнопіль, Новоукраїнське, Новодарівка, Левадне та Ольгівське. Противник активно задіював для ударів на напрямку бомбардувальну та штурмову авіацію.

Зміни на карті DeepState

Аналітики повідомили про просування противника на Покровському, Торецькому та Курахівському напрямках.

"Ворог просунувся біля Новогродівки, Новоолександрівки, Сухої Балки та в Острівському", — йдеться у повідомленні.








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ