DeepState повідомили про захоплення ворогом ще одного села на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Найбільш активно ворог наступав на Куп'янському, Торецькому, Покровському та Курахівському напрямках

9 вересня 2024, 08:56 | Офіційно 351
Поділитися:
Найбільш активно ворог наступав на Куп'янському, Торецькому, Покровському та Курахівському напрямках

Минулої доби зафіксовано 164 бойові зіткнення. Найбільш активно ворог наступав на Куп'янському, Торецькому, Покровському та Курахівському напрямках.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Відбулося 5 бойових зіткнень в районі Вовчанська, Тихого та Стариці. 

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень склала 15. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Степової Новоселівки, Лозової, Стельмахівки, М’ясожарівки та в напрямку Глушківки. 

На Лиманському напрямку наші війська відбили 12 штурмів окупантів в районах населених пунктів Невське, Новосадове, Торське, Діброва та Чернещина. 

На Сіверському напрямку Сили оборони відбили 10 атак біля Спірного, Білогорівки, Григорівки та Верхньокам’янського. Біля останнього ворог провів 4 із зазначених вище атак. 

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 10 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Андріївки, Майського, Часового Яру, Білої Гори, Предтечиного та Кліщіївки. 

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 24 атаки. Зусилля зосереджував у районах населених пунктів Північне, Залізне та Нью-Йорк, Торецьк і Неліпівка. Штурмував поблизу Дружби. 

На Покровському напрямку наші захисники відбили 39 атак. Основні зусилля ворог зосереджував у районах Зеленого Поля, Воздвиженки, Новотроїцького, Гродівки, Новогродівки, Селідового, Маринівки та Михайлівки. 

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Долинівки, Українська, Георгіївки та Костянтинівки. Загарбники 30 разів намагалися прорвати оборону наших військ на цьому напрямку. 

На Времівському напрямку окупанти здійснили 4 атаки наших позицій у напрямку Водяного. Противник успіху не мав.

Зміни на карті DeepState

Аналітики військового паблику повідомляють про окупацію російськими військами Водяного на Времівському напрямку.

"Ворог захопив Водяне і просунувся у Гродівці", — повідомили аналітики паблика.

Карта на ранок 9 вересня виглядає так:








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ