На східній ділянці фронту за добу сталося 133 бойові зіткнення | ZI.ua
Акция закончилась

Найактивніше ворог наступав на Курахівському напрямку — Генштаб

14 вересня 2024, 11:21 | Офіційно 108
Поділитися:
Найактивніше ворог наступав на Курахівському напрямку — Генштаб

Минулої доби зафіксовано 138 бойових зіткнень, з них 133 у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на східній ділянці фронту. Найактивніше ворог наступав на Курахівському напрямку, повідомляє Генштаб у ранковому зведенні.

На Харківському напрямку точилися чотири бої. Сили оборони відбивали штурмові дії противника поблизу Вовчанська, Гатища, Глибокого та Липців.

На Куп’янському напрямку відбулося 11 боєзіткнень біля Синьківки, Глушківки, Лозової, Петропавлівки, Новоосинового та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку, за уточненою інформацією, ворог атакував 24 рази неподалік Копанок, Греківки, Твердохлібового, Макіївки, Невського, Ямполівки, Торського, Серебрянки та Білогорівки.

На Сіверському напрямку відбулося три бойових зіткнення. Українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки.

На Краматорському напрямку точилося чотири бойових зіткнення у районах Часового Яру та Андріївки.

На Торецькому напрямку росіяни атакували шість разів неподалік Дачного, Торецька та Неліпівки.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 28 ворожих штурмових дій в районах населених пунктів Зелене Поле, Воздвиженка, Новоолександрівка, Миролюбівка, Новотроїцьке, Селідове, Михайлвка, Новогродівка та Гродівка.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбивали 43 атаки противника у бік Українська, Желанного Першого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.

На Времівському напрямку ворог десять разів наступав поблизу Катеринівки, Вугледара та Золотої Ниви.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ