Найгарячіша ситуація — на Покровському напрямку | ZI.ua
Акция закончилась

Наскільки просунулась російська армія за останню добу: Карта DeepState

26 липня 2024, 08:44 | Офіційно | Покровськ, Курахове, Торецьк 816
Поділитися:
Наскільки просунулась російська армія за останню добу: Карта DeepState

Минулої доби зафіксовано 147 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку, також ворог був активним на Курахівському напрямку, повідомляє Генштаб у зведенні на ранок 26 липня.

На Харківському напрямку кількість атак за добу склала дев’ять. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Глибокого, Вовчанська та Тихого.

На Куп’янському напрямку відбулося 10 бойових зіткнень поблизу Стельмахівки, Петропавлівки, Степової Новоселівки та Синьківки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 13 разів неподалік Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали шість штурмових дій російських загарбників поблизу Спірного, Верхньокам’янського, Миколаївки та Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку окупанти атакували 11 разів в районах Іванівського, Часового Яру, Калинівки, Григорівки та Майського.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 11 атак неподалік Північного, Нью-Йорка та Залізного.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 43 штурмові дії в районах населених пунктів Воздвиженка, Іванівка, Тимофіївка, Веселе, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Новожеланне, Яснобродівка, Прогрес та Калинове. За підтримки авіації, росіяни намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоселівки Першої та Воздвиженки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 19 атак біля Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки, де противник намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку російські війська здійснили 14 штурмів біля Великої Новосілки, Водяного, Костянтинівки та Роздольного.

Зміни на карті DeepState

Військовий аналітичний паблік двічі за останню добу оновлював карту. Згідно з останньою інформацією на ранок 26 липня, росіяни просунулися на Покровському напрямку.

"Ворог просунувся біля Прогресу, Лисичного, Веселого, Желанного та Пантелеймонівки. Тривають бої в Залізничному та біля Івано-Дар'ївки", — йдеться у повідомленні.

Вчора вдень повідомлялося про те, що бійці 31 ОМБр потрапили у повне оточення. 

"Командир бригади так і не віддав наказу на прорив, тому особовий склад, який перебував в тому районі поставив того перед фактом, що хлопці будуть прориватися з боєм. З допомогою злагоджених дій артилерії, аеророзвідки та суміжних сил, а також під управлінням офіцерів на місцях, хлопці з 1 та 3 батальйонів змогли вирватися з оточення в повному складі", — повідомляє паблік.



Сьогодні вранці карта на Покровському напрямку з урахуванням оновлень має такий вигляд:




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ