У Краматорську двоє безпритульних убили чоловіка | ZI.ua
Акция закончилась

Насипали перцю, щоб заплутати службових собак: У Краматорську сталося вбивство

10 липня 2024, 17:53 | Кримінал | Краматорськ 813
Поділитися:
Насипали перцю, щоб заплутати службових собак: У Краматорську сталося вбивство

Жителя Краматорська вбили двоє знайомих, яким він запропонував житло.

Про подію повідомляє поліція Донецької області.

Двоє судимих приятелів позбавили життя 57-річного чоловіка, після чого намагалися приховати сліди своєї причетності. Їх затримали.

"До поліції Краматорська надійшло повідомлення від мешканки міста, яка виявила свого брата вбитим. Чоловік 1967 року народження був знайдений у своїй квартирі, підлога якої була залита кров'ю. На тілі мались сліди насильницької смерті, у тому числі - численні ножові поранення. Як виявилось пізніше, злочин стався три дні тому.

Співробітники карного розшуку опитували рідних загиблого та тих, хто бачив його останнім часом. Так з'ясували, що незадовго до вбивства чоловіка бачили у компанії двох знайомих", — йдеться в повідомленні поліції.

Цими знайомими виявилися місцеві жителі міста 27 та 38 років, які мешкали у підвальному приміщенні. Один із них раніше був судимий за крадіжки, інший – за замах на вбивство, повідомили поліцейські.

"Під час спілкування з поліцейськими підозрювані зізналися у скоєному. Вони розповіли, що потерпілий покликав їх жити у свою квартиру. Але під час візиту вони посварилися і господаря будинку було вбито. Зловмисники зламали та викинули ніж – знаряддя злочину. Телефон убитого вони знищили, а його документи зі своїм закривавленим одягом закопали у посадці. На цьому місці насипали перцю, щоб завадити роботі службових собак", — повідомили правоохоронці.

Фігурантам повідомили про підозру, їх взяли під варту на 60 діб.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ