На Торецькому напрямку зросла кількість атак: Зведення на ранок 18 лип | ZI.ua
Акция закончилась

На Торецькому напрямку зросла кількість атак: Зведення на ранок 18 липня

18 липня 2024, 08:48 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Торецьк 429
Поділитися:
На Торецькому напрямку зросла кількість атак: Зведення на ранок 18 липня
Фото: Генштаб

Оперативна інформація станом на 08:00 18.07.2024 щодо російського вторгнення від Генштабу.

Повідомляється, що минулої доби зафіксовано 144 бойові зіткнення. Публікуємо зведення по східному напрямку.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні та штурмові дії. Тут відбулося 20 бойових зіткнень. Всі - в районах Глибокого та Вовчанська. Окупанти активно задіювали для ударів бомбардувальну авіацію.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу сросла до 11. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Новоосикового, Андріївки, Берестового та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наші війська зупинили десять атак окупантів неподалік Греківки, Макіївки, Тернів, Торського, а також у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку Сили оборони України відбили десять штурмових дій. Ворог намагався просунутись уперед поблизу Спірного, Верхньокам’янського, Виїмки і Роздолівки.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили шість спроб противника прорвати нашу оборону. Основні зусилля окупанти, за підтримки авіації, прикладали у районі Часового Яру.

Загарбники вчора продовжували активно діяти на Торецькому напрямку. Загалом, ворог 29 разів проводив атаки на позиції наших захисників в районах Північного та Нью-Йорка. Завдавав авіаударів КАБами.

На Покровському напрямку українські воїни відбили 26 штурмів і атак в районах населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Калинове, Карлівка, Новоселівка Перша та Яснобродівка, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили ворожі атаки поблизу Красногорівки, Георгіївки і Парасковіївки, де ворог 12 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку противник здійснив три штурми наших позицій біля Костянтинівки та Новодарівки.

Зміни на карті DeepState за останню добу

У той же час, військовий аналітичний паблік DeepState повідомляє про просування російської армії на трьох ділянках фронту. Ворог просунувся у Калинівці, біля Карлівки та у Залізному. Карта  deepstatemap.live на ранок 18 липня виглядає так:






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ