Завтра вже можна передавати показання електролічильника | ZI.ua
Акция закончилась

Показання електролічильника від мешканців Костянтинівки в YASNO чекають уже завтра

29 березня 2024, 13:31 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 4395
Поділитися:
Показання електролічильника від мешканців Костянтинівки в YASNO чекають уже завтра
Фото из открытых источников

Дані за використану електроенергію жителі Костянтинівки та інших громад Донецької областi можуть передавати у два останні та три перші дні кожного місяця.

Показники електролічильника за березень, незважаючи на суботу та неділю, почнуть приймати вже завтра, 30 березня. І передати їх можна до середи, 3 квітня.

Значна частина споживачів передають дані дистанційно: через інтернет-сервіси: особистий кабінет, Viber-бот, мобільний додаток, сайт постачальника без реєстрації або сторінку YASNO у Facebook.

Але ще чимало і костянтинівців, які віддають перевагу для цієї мети телефону. Отже, передати показання лічильника можна протягом дня через Контакт-центр YASNO: 067-652-60-00, 095-652-60-00 та 093-652-60-00.

У компанії просять щомісяця повідомляти дані мешканців громади Донецької області, які тимчасово виїхали з її території, щоб суми у платіжках відображалися коректно.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ