На східному напрямку сталося 111 зіткнень: Зведення з фронтів | ZI.ua
Акция закончилась

На східному напрямку сталося 111 зіткнень: Зведення з фронтів

11 серпня 2024, 09:35 | Офіційно | Маріуполь, Покровськ, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 156
Поділитися:
На східному напрямку сталося 111 зіткнень: Зведення з фронтів

За останню добу на східному напрямку сталося 111 зіткнень із противником. Публікуємо офіційне зведення на ранок 11 серпня.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося шість бойових зіткнень. Всі - в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу добігла десяти. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Берестового, Глушківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 17 атак окупантів в районах населених пунктів Невське, Макіївка, Терни, а також у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку Силами оборони України зупинено сім штурмових дій поблизу Білогорівки, Спірного і Виїмки.

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 11 спроб противника прорвати оборону в районах Білої Гори, Іванівського та Часового Яру. Біля останнього відбулося понад 80 відсотків усіх боєзіткнень.

На Торецькому напрямку ворог здійснив десять атак неподалік населених пунктів Північне, Залізне, Дружба, Нь’ю-Йорк та Торецьк. По Торецьку і прилеглих територіях завдав за добу дев’ять авіаударів.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 38 ворожих штурмових дій. Найбільше їх було в районах населених пунктів Желанне, Гродівка і Воздвиженка - десять, вісім та п’ять відповідно.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили ворожі атаки у районах Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки, Карлівки та Костянтинівки, де окупанти дев’ять разів намагалися прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку агресор тричі атакував українські позиції, в районі Водяного та з боку Старомихайлівки і Керменчика.

Протягом поточної доби у східній операційній зоні вже сталося 26 бойових зіткнень із ворогом. Ворожа армія продовжує обстрілювати позиції наших захисників.

Тільки за поточну добу в зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» вже зафіксовано 598 обстрілів, 4 авіаудари із застосуванням 4 КАБів та 17 ударів дронами-камікадзе.

Зміни на карті DeepState

"Ворог просунувся біля Піщаного, Стельмахівки, в Іванівці та Красногорівці"— повідомляють аналітики.

За інформацією паблика, росіяни намагаються оточити частину позицій Сил Оборони біля Стельмахівки та Піщаного. Північніше останнього населеного пункту противник спробує після оточення вийти на висоти північніше, що дасть їм нові можливості для подальшого наступу на Колесниківку.



Просування окупантів на Покровському та Курахівському напрямках:




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ