У Костянтинівці на парковці ринку скоїли наїзд на жінку | ZI.ua
Акция закончилась

На ринку у Костянтинівці жінка потрапила під фургон, вона померла

2 лютого 2024, 16:23 | Надзвичайні події | Костянтинівка 7257
Поділитися:
На ринку у Костянтинівці жінка потрапила під фургон, вона померла

Водій фургона під час виїзду з місця паркування на проїжджу частину на "Хитрому" ринку скоїв наїзд на пішохода.

Про це повідомляється на сайті судових рішень.

Інцидент стався першого вересня 2023 року. Мешканець Павлограда був у Костянтинівці по роботі. Вранці він під'їхав машиною "MERCEDES-BENZ SPRINTER" на ринок, щоб відвантажити товар. Коли почав рух заднім ходом на вул. Ціолковського, встигнувши ледве зрушити з місця, почув, як хтось кричить. Вискочив із машини та побачив потерпілу, яка лежала на землі. Чоловік допоміг їй підвестися, посадив на лаву та викликав швидку допомогу. Після цього винуватець ДТП повернувся на місце аварії, де поліцейські зафіксували подію.

Жінку поклали до травматологічного відділення з переломом лівого стегна. Повідомляється, що чоловік їздив до постраждалої в лікарню, сплачував лікування. А після смерті потерпілої відшкодував витрати на похорон у розмірі 30 тисяч грн.

Потерпіла померла перед початком судового розгляду. Однак причиною смерті жінки стали не травми після падіння. Згідно з висновком патологоанатомічного дослідження жінка померла від хронічної серцевої недостатності, яка розвинулася на тлі кардіосклерозу. Виходячи з цього вважається, що наявність перелому не стоїть у прямому причинному зв'язку з настанням смерті.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України. Йому призначили покарання у вигляді обмеження волі строком на один рік із позбавленням права керування транспортними засобами, та звільнили від відбування покарання з випробувальним строком на один рік.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ