Противник просунувся на Покровському, Торецькому та Краматорському напрямках: Карта | ZI.ua
Акция закончилась

На Покровському напрямку ЗСУ відбили рекордну кількість атак: Зведення з фронту

21 серпня 2024, 09:01 | Офіційно 306
Поділитися:
На Покровському напрямку ЗСУ відбили рекордну кількість атак: Зведення з фронту

Минулої доби сталося 166 бойових зіткнень, з них 159 на східній ділянці фронту. Понад третина з яких - на Покровському напрямку, повідомляє Генштаб вранці 21 серпня.

"На Покровському напрямку наші захисники відбивали 66 атак противника. Ворог намагається просуватись в напрямку Воздвиженки, Михайлівки, Калинівки, Новогродівки, Гродівки, Миколаївки, Птичого, Скучного та Зеленого Поля", — повідомляє Генштаб.

Також напруженим напрямком залишається Торецький.

"За підтримки бомбардувальної та штурмової авіації, ворог двадцять чотири рази намагався просунутися вперед на Торецькому напрямку. Діяв в районах населених пунктів Нью-Йорк, Неліпівка, Торецьк та Залізне", — говориться у зведенні.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбили 18 атак противника в районах Макіївки, Новосадового, Греківки та Діброви. 

На Куп'янському напрямку кількість бойових зіткнень на добу склала 15. Сили оборони відбивали атаки ворога в районах Петропавлівки, Берестового, Стельмахівки, Сіньківки та Степової Новоселівки. 

На Харківському напрямку ворог проводив наступальні та штурмові дії в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ одинадцять разів. 

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Красногорівка та Карлівка, де окупанти десять разів намагалися прорвати українські оборонні рубежі. 

На Краматорському напрямку українські воїни відбили вісім спроб загарбників просунутися поблизу Часового Яру, Кліщівки та Іванівського. Ситуація контролюється. 

Найменше атак на східній ділянці фронту зафіксовано на Сіверському (відбито п'ять атак неподалік Виїмки та Переїзного) та Времівському напрямку (противник зробив дві спроби захопити позиції ЗСУ неподалік Водяного).

Зміни на карті DeepState

Противник просунувся на Покровському, Торецькому та Краматорському напрямках.

"Ворог просунувся у Північному, Дружбі, Завітному, біля Новогродівки та Григорівки. Тривають бої у Нью-Йорку", — повідомили аналітики.







й

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ