Ворог 23 рази намагався вклинитися у нашу оборону на Торецькому напрямку | ZI.ua
Акция закончилась

На Покровському напрямку ЗСУ відбили 48 атак: Зведення на фронтах на ранок 31 липня

31 липня 2024, 08:48 | Офіційно 132
Поділитися:
На Покровському напрямку ЗСУ відбили 48 атак: Зведення на фронтах на ранок 31 липня

За минулу добу зафіксовано 144 бойові зіткнення, з них 48 тільки на Покровському напрямку. 

Публікуємо офіційне зведення Генштабу на східній ділянці фронту на ранок 31 липня.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії, загалом відбулося шість бойових зіткнень. Бої точилися зокрема в районах населених пунктів Тихе та Вовчанськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу склала сім. Сили оборони відбивали атаки ворога в районі Піщаного та Стельмахівки Харківської області.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 18 атак противника в районах Макіївки, Невського Луганської області та Серебрянського лісу.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито чотири атаки в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Переїзне та Виїмка.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 12 спроб противника прорвати оборону наших захисників в районі Часового Яру Донецької області.

Ворог 23 рази намагався вклинитися в нашу оборону на Торецькому напрямку в районах населених пунктів Північне, Торецьк, Нью-Йорк та Залізне.

На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 48 атак в районах населених пунктів Новоолександрівка, Веселе, Сергіївка, Желанне, Яснобродівка, Воздвиженка, Іванівка, Тимофіївка та Калинове, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Костянтинівка та Парасковіївка, де ворог 16 разів намагався прорвати українські оборонні позиції.

На Времівському напрямку противник здійснив п’ять безуспішних спроб прорвати оборону наших військ у напрямку Степової Новосілки Донецької області.

Зміни на карті DeepState

"Ворог просунувся у Красногорівці та біля Урожайного. Уточнено просування противника у Роботиного"— повідомляє вранці 31 липня військовий аналітичний паблік.

Карта  deepstatemap.live з урахуванням оновлень на цих ділянках виглядає так:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ