На Покровському напрямку ЗСУ відбили 38 атак | ZI.ua
Акция закончилась

На Покровському напрямку ЗСУ відбили 38 атак: Зведення на ранок 25 липня

25 липня 2024, 08:46 | Офіційно 243
Поділитися:
На Покровському напрямку ЗСУ відбили 38 атак: Зведення на ранок 25 липня

Минулої доби зафіксовано 149 бойових зіткнень, повідомляє Генштаб. Найбільше атак було на Покровському та Курахівському напрямках.

Публікуємо офіційне зведення на ранок 25 липня на східній ділянці фронту.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут сталося вісім бойових зіткнень у районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Сотницький Козачок.

На Куп'янському напрямку кількість боєприпасів на добу становить вісім. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля трьох населених пунктів. Акцентував свої дії ворог у районах Сіньківки, Стельмахівки та Петропавлівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 15 штурмових дій окупантів у районах населених пунктів Макіївка, Невське та у Серебрянському лісі. Ворог активно застосовував штурмову авіацію.

На Сіверському напрамку Силами оборони відбито дев'ять атак поблизу Верхньокам'янського та Івано-Даріївки.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 12 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру, Нового та Новомаркового.

На Торецькому напрямку ворог зосереджував зусилля неподалік населених пунктів Північне та Нью-Йорк, де за підтримки авіації здійснив сім атак на позиції наших військ.

На Покровському напрямку ЗСУ відбили 38 атак у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Вовче та Карлівка, де загарбники намагалися витіснити українські підрозділи із позицій, активно застосовуючи штурмову та бомбардувальну авіацію.

На Курахівському напрамку Сили оборони продовжують утримувати ворога в районах Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки, де ворог 32 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку окупанти здійснили 13 невдалих атак наших позицій біля Костянтинівки та Водяного. Били некерованими авіаракетами по Вугледару та в район Урожайного.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ