Сили оборони зупинили спроби росіян прорвати оборону в районі Часового Яру | ZI.ua
Акция закончилась

На Покровському напрямку відбито 43 атаки: Зведення на ранок 10 липня

10 липня 2024, 08:42 | Офіційно | Краматорськ, Покровськ, Торецьк 609
Поділитися:
На Покровському напрямку відбито 43 атаки: Зведення на ранок 10 липня

Минулої доби зафіксовано 147 бойових зіткнень, з них 43 тільки на Покровському напрямку.

Про це повідомляє у зведенні Генштаб вранці 10 липня. Також публікується інформація про обстановку на найгарячіших ділянках фронту.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 17 атак окупантів в районах населених пунктів Греківка, Невське, Макіївка Луганської області та Терни на Донеччині.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито сім штурмових дій поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Роздолівки.

На Краматорському напрямку Сили оборони зупинили 12 спроб противника прорвати оборону в районах Часового Яру, Григорівки та Андріївки Донецької області.

На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, ворог здійснив 18 атак неподалік населених пунктів Північне, Південне, Торецьк та Нью-йорк.

На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 43 штурмові та наступальні дії в районах населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Євгенівка, Калинове, Новоселівка Перша, Яснобродівка та Карлівка Донецької області, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Нетайлове, Красногорівка, Парасковіївка та Костянтинівка, де ворог 11 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Щодо успіхів росіян, то вони за останню добу просунулися біля Сіньківки (Куп'янський напрямок), Євгенівки та продовжують тиск у бік центру Нью-Йорка. Про це повідомляє військовий аналітичний паблік DeepState

Оновлена карта з урахуванням просування російської армії виглядає так. 

Торецький напрямок:


Покровський напрямок:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ