Тривають тяжкі бої за Нью-Йорк — DeepState | ZI.ua
Акция закончилась

На Покровському напрямку відбили 63 атаки: Зведення з фронту на ранок 20 серпня

20 серпня 2024, 08:32 | Офіційно 84
Поділитися:
На Покровському напрямку відбили 63 атаки: Зведення з фронту на ранок 20 серпня

Минулої доби зафіксовано 158 бойових зіткнень, з них 150 на східній ділянці фронту. Більше третини з них припадає на Покровський напрямок, повідомляє Генштаб уранці 20 серпня.

"На Покровському напрямку наші захисники відбили 63 атаки. Найбільше – у районах Новогродівки, Михайлівки та Воздвиженки", — йдеться у зведенні.

Двадцять чотири рази ворог намагався просунутися вперед на Торецькому напрямку. Діяв у районах населених пунктів Північне, Нью-Йорк, Нелипівка, Залізне та, найактивніше, біля Торецька, де також завдав п'яти ударів дев'ятьма керованими авіабомбами. 

На Куп'янському напрямку Сили оборони відбили 14 атак ворога в районах Глушківки, Стельмахівки, Кругляківки, Сіньківки, Андріївки та Лозової. 

На Лиманському і Курахівському напрямках сталося по 11 атак на добу.

"На Лиманському напрямку наші війська зупинили 11 атак противника в районах Греківки, Новосадового, Макіївки, Невського, Новосергіївки, Новоєгорівки та Торського. На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Невельське та Костянтинівка, де окупанти 11 разів намагалися прорвати українські оборонні рубежі", — йдеться у повідомленні.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито 10 атак неподалік Івано-Даріївки, Спірного та Верхньокам'янського. 

Сім спроб противника прорвати нашу оборону запобігли на Краматорському напрямку у районах Іванівського та Андріївки.

Найменше було атак на Харківському і Времівському напрямках: тут сталося по п'ять бойових зіткнень.

Зміни на карті DeepState

Тривають тяжкі бої за Нью-Йорк, повідомили аналітики паблика.

Також повідомляється, що ворог окупував Межове, Скучне та Журавку, просунувся біля Гродівки та в Завітному. Сили Оборони просунулися біля Мартинівки на Курщині.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ