На Покровському напрямку Сили оборони відбили понад 50 атак на добу | ZI.ua
Акция закончилась

На Покровському напрямку Сили оборони відбили понад 50 атак на добу

17 серпня 2024, 12:23 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград 258
Поділитися:
На Покровському напрямку Сили оборони відбили понад 50 атак на добу

Минулої доби зафіксовано 132 бойові зіткнення, заявив Генштаб вранці 17 серпня. З них 117 на східній ділянці фронту у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця".

"На Покровському напрямку наші захисники зупинили 51 атаку в районах п’ятнадцяти різних населених пунктів. Найактивніше російські окупанти діяли поблизу Воздвиженки, Новожеланного, Гродівки та у бік Зеленого Поля. Найбільша концентрація ворожих атак зафіксована поблизу Гродівки", — йдеться у повідомленні.

Крім того, на Харківському напрямку сталося дев'ять бойових зіткнень. На Куп'янському — дванадцять. На Сіверському напрямку українські захисники відбили 10 штурмових дій, на Лиманському напрямку ворог здійснив вісім штурмів.

На Краматорському напрямку окупанти атакували чотири рази в районах Григорівки та Часового Яру. На Торецькому напрямку російська армія здійснила 13 атак.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 17 атак біля Красногорівки, Костянтинівки, Георгіївки та Олександрівки. 

Одну атаку у бік Костянтинівки здійснили росіяни на Времівському напрямку.

Також Генштаб прокоментував ситуацію у Курській області:

Продовжується операція в Курській області – наші воїни успішно просуваються вперед. Російські військовослужбовці, обираючи життя, продовжують здаватися в полон.


Зміни на карті DeepState

"Сили Оборони звільнили Борки на Курщині. Ворог просунувся у Гродівці, Миколаївці та Північному", — повідомили аналітики.

Карта з урахуванням оновлень виглядає так:






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ