Які виплати підвищать уже у квітні | ZI.ua
Акция закончилась

На підвищення яких виплат мешканці Костянтинівки можуть розраховувати у квітні

8 березня 2024, 12:36 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 5526
Поділитися:
На підвищення яких виплат мешканці Костянтинівки можуть розраховувати у квітні
Фото из открытых источников

Костянтинівка – невелике місто, і чимало його мешканців ще одержують мінімальну зарплату. Згідно із законом про держбюджет, з 1 квітня її підвищать до 8 000 грн.

А це означає, що збільшаться виплати громадянам віком від 65 років. Відповідно до законодавства, їхня мінімальна пенсія не повинна бути меншою ніж 40% від мінімальної заробітної плати.

Тож уже у квітні українці 65+ за наявності 30 років стажу у жінок та 35 років у чоловіків не отримуватимуть менше 3 200 грн.

І ще одна категорія громадян може розраховувати на підвищення щомісячних виплат – - це працюючі пенсіонери. У квітні перерахують пенсії тим, хто з моменту виходу на заслужений відпочинок та з останнього перерахунку відпрацював щонайменше 24 місяці.

Сума надбавки може бути і 150, і 350 грн, і більше все залежить від розміру зарплати, чим він вищий, тим більше додадуть до пенсії.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ