Які професії найбільш затребувані в Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

На підприємствах Костянтинівки в серпні дуже багато вільних вакансій

16 серпня 2023, 12:30 | Офіційно | Краматорськ 15609
Поділитися:
На підприємствах Костянтинівки в серпні дуже багато вільних вакансій
Фото из открытых источников

За даними міського центру зайнятості, на обліку на 1 серпня перебувало 749 безробітних. З них 62 укладальника-пакувальника. 51 продавець, 49 машиністів котлів, 24 овочівника і 17 формувальників ковбасних виробів.

На обліку також по 16 слюсарів-ремонтників і апаратників хімводоочищення, 22 підсобних робітників. Серед вільних вакансій і раніше багато в медичній сфері.

Так, в лікарні міста потрібні лікарі різної спеціалізації: пульмонолог, ендоскопіст, по ультразвукової і функціональної діагностики, терапевт. А також - невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр і педіатр.

На підприємствах громади не вистачає водіїв (категорія С), трактористов, операторів тваринницьких комплексів і механізованих ферм. Допоможуть працевлаштуватися машиністу екскаватора одноковшового, жаровщику, менеджеру з логістики, дорожньому робітнику і соціальному працівникові.

У центрі також є вільні вакансії завідувача відділом, кварцеплавильника, електрогазозварника, диспетчера, машиніста крана автомобільного. А також – діловода, майстри ділянки, контролера газового господарства, продавця і підсобного робітника.

Жителям громади пропонують роботу в Староконстантинівці Хмельницької області. Там на постійну роботу потрібні оператори автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів і установок.

Багато військових вакансій: командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій, гранатометник, діловод, електрик ділянки, кулеметник. А ще - кухар, молодша медична сестра (мол. мед. брат), навідник, стрілок і тракторист.

До суспільно корисним роботам в липні цього року були залучені 83 стоять на обліку безробітних.

За січень – липень 2023 видано 33 ваучера на навчання за затвердженим переліком професій. Сьогодні він налічує 123 професії і спеціальності в сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства і соціального обслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел.: 095-206-86-51 або 095-121-18-34.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ