Нерухомість українців привласнюють на окупованих територіях - ЦНС | ZI.ua
Акция закончилась

На ТОТ масово привласнюють нерухомість українців - ЦНС

1 січня 2024, 18:02 | Офіційно 1056
Поділитися:
На ТОТ масово привласнюють нерухомість українців - ЦНС

Російсько-окупаційна влада продовжує порушувати права людей на тимчасово окупованих територіях сходу та півдня України, особливо щодо прав людини. Найпоширенішим порушенням за поточний рік є порушення права на власність.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що росіяни разом із представниками місцевих окупаційних адміністрацій та іншими членами незаконних збройних формувань систематично надають чи знищують майно місцевих жителів.

"Громадяни України, які були змушені виїхати з окупованих територій, наразі не мають змоги підтвердити право власності на нерухомість. У зв'язку з цим, окупаційна влада, не соромлячись, допомагає своїм "захисникам вітчизни", ветеранам бойових дій, особливо тим, які брали активну участь під час широкомасштабного вторгнення", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що низка нерухомості на ТОТ використовується у військових цілях – зокрема, для розміщення особового складу та техніки російсько-окупаційних військ.

"Центр національного спротиву закликає місцеве населення на ТОТ продовжувати передавати інформацію про супротивника, оскільки це найефективніший спосіб прискорити звільнення окупованих територій", - укладають у ЦНС.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ