На Курахівському та Покровському напрямках різко зросла кількість атак | ZI.ua
Акция закончилась

На Курахівському та Покровському напрямках різко зросла кількість атак

13 жовтня 2024, 09:04 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 378
Поділитися:
На Курахівському та Покровському напрямках різко зросла кількість атак

Минулої доби на фронті сталося 186 зіткнень з противником, з них 156 — на східній ділянці фронту.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 23 атаки окупантів. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Петропавлівки, Кучерівки, Колісниківки, Кругляківки, М'ясожарівки, Степової Новоселівки, Піщаного, Вишневого та Лозової. 

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів. Намагався просунутись уперед у бік Новомихайлівки, Греківки, Невського, Новосадового та Торського. 

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 3 штурмові дії російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Івано-Дар'ївки та Виїмки. 

На Краматорському напрямку окупанти атакували 9 разів у районах Калинівки, Часового Яру та Ступочок. 

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 15 атак у районах Торецька та Щербинівки. 

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 36 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Миролюбівка, Лисівка, Крутий Яр, Селидове, Новотроїцьке, Мирноград та Михайлівка. 

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 47 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах Ізмайлівки, Гірника, Курахівки, Желанного Другого, Цукуриного, Новодмитрівки, Новоселидівки, Георгіївки, Костянтинівки, Курахового, Зоряного, Дальнього та Антонівки. 

На Времівському напрямку противник здійснив 4 штурми наших позицій у районі Богоявленки. Активно залучав для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

Зміни на карті DeepState

Сили Оборони України відновили положення біля Новогродівки (Покровський напрямок).

Ворог просунувся біля Веселого (Курахівській напрямок) і Кругляківки (Куп’янський напрямок).

Також є просування ворога на Курщині: біля Спального і Борків. Тривають тяжкі бої біля Новоіванівки, повідомили аналітики.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ