Росіяни просунулися на Куп'янському, Сіверському, Покровському, Времівському нап | ZI.ua
Акция закончилась

На Краматорському напрямку росіяни атакували в районах Ступочок та Курдюмівки

16 вересня 2024, 08:50 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Ил'іновка, Маріуполь, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Лиман 705
Поділитися:
На Краматорському напрямку росіяни атакували в районах Ступочок та Курдюмівки

Минулої доби зафіксовано 173 бойові зіткнення, повідомляє Генштаб на ранок 16 вересня.

На Харківському напрямку ворог намагався один раз штурмувати в районі населеного пункту Вовчанськ. Також авіація противника завдала ударів КАБами по житлових районах та цивільній інфраструктурі міста Харків і населеного пункту Руська Лозова.

На Куп’янському напрямку за добу відбулося 20 атак окупантів. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Синьківки, Петропавлівки, Колісниківки, Глушківки, Кругляківки та Лозової.

На Лиманському напрямку ворог атакував 24 рази. Намагався вклинитися в нашу оборону поблизу Дружелюбівки, Ковалівки, Твердохлібового, Невського, Макіївки, Тернів і Новосадового.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 12 штурмових дій російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Івано-Дар’ївки. По громадах населених пунктів Сіверськ, Миколаївка та Переїзне активно працювала ворожа авіація.

На Краматорському напрямку окупанти атакували три рази у районах Ступочок та Курдюмівки.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 16 атак неподалік Дружби, Неліпівки, Торецька та Щербинівки.

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 36 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Воздвиженка, Новоторецьк, Зелене Поле, Новоолександрівка, Гродівка, Новогродівка, Маринівка та Михайлівка. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Гродівки та Новогродівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 42 атаки. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка та Георгіївки. Окрім того ворог атакував у бік Українська, Долинівки, Катеринівки, Селідового та Желанного Другого.

На Времівському напрямку противник здійснив 10 штурмів наших позицій в районах Водяного, Катеринівки, Солодкого та Макарівки. Активно задіював для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

Зміни на карті DeepState

Росіяни просунулися на Куп'янському, Сіверському, Покровському, Времівському напрямках.

"Ворог просунувся біля Колісниківки, Катеринівки, Водяного, Вугледару, у Спірному та Українську. Уточнено ситуацію в Кремінному", — повідомили аналітики.

Карта deepstatemap.live на ранок 16 вересня з урахуванням змін:








Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ