Окупанти просунулися на Краматорському, Покровському та Торецькому напрямках | ZI.ua
Акция закончилась

На Краматорському напрямку окупанти намагаються прорвати оборону у районі Часового Яру

22 липня 2024, 08:57 | Офіційно 1335
Поділитися:
На Краматорському напрямку окупанти намагаються прорвати оборону у районі Часового Яру
Фото: Генштаб

За минулу добу зафіксовано 117 бойових зіткнень. Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу. Публікуємо інформацію по східному напрямку.

На Харківському напрямку ворог продовжував активні дії, загалом відбулося 12 бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Вовчанськ та Глибоке.

На Куп’янському напрямку противник 11 разів атакував позиції наших підрозділів. Сили оборони відбивали штурмові дії біля Синьківки, Стельмахівки, Берестового та в напрямку Глушківки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 11 атак окупантів неподалік Макіївки, Невського та Тернів.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито дев'ять штурмових дій, поблизу Верхньокам’янського та Виїмки.

На Краматорському напрямку наші воїни зупинили 13 спроб противника прорвати нашу оборону, зокрема, в районах Часового Яру, де відбулась понад половина з цих боєзіткнень, та Андріївки Донецької області.

На Торецькому напрямку, за підтримки авіації, ворог здійснив вісім атак неподалік населених пунктів Північне, Залізне та Торецьк.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 39 наступальних і штурмових дій. Противник концентрував зусилля в районах Воздвиженки, Новоселівки Першої, Новоолександрівки, Прогресу, Калинового та Уманського Донецької області.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка та Парасковіївка. Тут війська рф сім разів намагалися прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку агресор здійснив один невдалий штурм наших позицій. При цьому ворог надзвичайно активно застосовував штурмову та бомбардувальну авіацію на цій ділянці фронту, вдарив по районах населених пунктів Вугледар, Катеринівка, Урожайне, Старомайорське. Костянтинівка, Розлив, Нескучне, Времівка.

Зміни на карті DeepState

Російські війська просунулися на Краматорському, Покровському та Торецькому напрямках. Про це повідомляє військовий аналітичний паблік DeepState.

"Ворог просунувся у Нью-Йорку, Залізному, біля Пантелеймонівки та Калинівки", — йдеться у повідомленні.

Карта deepstatemap.live виглядає з урахуванням оновленої інформації так:






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ