На Костянтинівку росіяни скинули 3 авіабомби — ДонОВА | ZI.ua
Акция закончилась

На Костянтинівку росіяни скинули 3 авіабомби — ДонОВА

15 вересня 2024, 10:33 | Надзвичайні події | Костянтинівка 1692
Поділитися:
На Костянтинівку росіяни скинули 3 авіабомби — ДонОВА

За 14 вересня внаслідок обстрілів загинув 1 мешканець Донеччини — у Цукуриному. Ще 3 особи в області за добу отримали поранення (у Торецьку, Щербинівці, Кураховому), повідомляє Донецька ОВА у ранковому зведенні. Також адміністрація повідомляє про ситуацію в області вранці 15 вересня. 

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади зруйновано 22 будинки та пошкоджено підприємство. 

Покровський район. У Кураховому поранено людину, пошкоджено приватні будинки, багатоповерхівки та адмінбудівлю; у Гірнику пошкоджено п'ятиповерхівку та приватні будинки; в Успенівці пошкоджено садові товариства. 

Краматорський район. У Лимані пошкоджено 3 будинки та 3 нежитлові приміщення. На Костянтинівку росіяни скинули 3 авіабомби — пошкодили підприємство, інфраструктурний об'єкт та 2 лінії електропередач. У Клебан-Бику Іллінівської громади пошкоджено будинок та автомобіль. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці вчорашніх обстрілів.

"14.09.2024 в період часу із 09:30 по 10:07 російські окупанти здійснили 3 ворожих авіаудари по місту Костянтинівці. За результатами обстрілу встановлено, в результаті першого удару о 09.30 зруйноване приміщення Укрзалізниці. Постраждалі та загиблі відсутні. 

Другий удар о 09.36 прийшовся на територію одного з підприємств, пошкодивши фасад приміщення підприємства. Постраждалі та загиблі відсутні. Третє влучання о 10.10 прийшлося на відкриту ділянку місцевості пошкодивши лінію електромережі ДТЕК. Постраждалі та загиблі відсутні.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували села Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Ступочки, Предтечине, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомляє Костянтинівська МВА.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. 32 10:27





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ