На Другому Донецькому водопроводі ведеться ремонт | ZI.ua
Акция закончилась

На Костянтинівку, Дружківку та Слов'янськ скорочено подачу води

6 квітня 2024, 09:01 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Слов'янськ 2634
Поділитися:
На Костянтинівку, Дружківку та Слов'янськ скорочено подачу води

Сьогодні з восьмої ранку у Костянтинівці скорочено подачу води з ІІ Донецького водоводу у зв'язку з ремонтом. 

Про це повідомили у міській адміністрації.

"За інформацією Костянтинівського ВУВКГ, через аварійно-ремонтні роботи скорочено подачу води з ІІ Донецького водоводу 06.04.2024 з 08-00 до закінчення ремонтних робіт. Просимо скоротити споживання води та економно поставитися до водного ресурсу", - йдеться у повідомленні.

Відсутність водопостачання може бути у наступних районах міста: Червоний, Центральний ринок, Квартал, Гора (вул. Демещенко, вул. Волгоградська, вул. Паркова, вул. Радищева), верх Сантуринівки, Красний Октябрь, Новоселівка, с. Бересток, с. Іллінівка, вул. Дорожня, с. Миколаївський.

У ДонОВА додали, що ремонт ведеться на магістральному водопроводі Д 1400 мм, на ділянці від 2 до 3 підйому Другого Донецького водопроводу. Подачу води скорочено на Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку. 

"Після закінчення аварійно-відновлювальних робіт одразу відбудеться запуск системи та заповнення магістрального водопроводу. Фахівці вже працюють, щоб оперативно завершити роботу та відновити водопостачання", - повідомляє Вадим Філашкін.

Сьогодні рятувальники підвезуть технічну воду на адреси:

– вул. Осипенко-Станіславського, Осипенко-Сумська, Мелітопольська-Станіславського, Мелітопольська-Сумська, Мелітопольська-Бориславська, Мелітопольська-Нікопольська, Мелітопольська-Ковельська, Станіславського-Кіровоградська, Станіславського-Прилуцька;
– Ковельська-Мелітопольська;
– Ковельська-Мірошниченко;
– Ковельська-Прилуцька;
– Прилуцька.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ