За добу на Донеччині двоє загиблих та двоє поранених | ZI.ua
Акция закончилась

На Іллінівську громаду росіяни скинули три півтонні КАБи

13 травня 2024, 10:35 | Надзвичайні події | Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Добропілля, Лиман 1188
Поділитися:
На Іллінівську громаду росіяни скинули три півтонні КАБи

Двоє мешканців Донеччини загинули та двоє отримали поранення внаслідок російських обстрілів за останню добу. За даними поліції, по території області завдали 2661 удару. Атаковано 10 населених пунктів: міста Курахове, Лиман, селище Велика Новосілка, села Дальнє, Діброве, Зарічне, Іванівка, Катеринівка, Курахівка, Романівка. 

Крім того, в ніч на 13 травня російські війська завдали по Донеччині ракетних ударів по Покровську, Новогродівці та Селидовому. Попередньо – без постраждалих.

Донецька обласна адміністрація публікує зведення з обстрілів громад.

Покровський район. У Курахівській громаді 5 будинків згоріли та 10 пошкоджено у Курахівці; у Кураховому пошкоджено будинок. У Селидовому пошкоджено 2 п'ятиповерхівки та адмінбудівлю. 

У Новогродівці пошкоджено 9 багатоповерхівок та 3 приватні будинки. 

У Покровську зруйновано 2 адмінбудівлі, пошкоджено 4 багатоповерхівки. 

Краматорський район. У Лимані поранено 2 особи, пошкоджено 4 приватні будинки. Як повідомили у поліції, окупанти обстріляли місто з РСЗВ «Смерч». Також у громаді: у Діброві загинула людина, у Зарічному 2 будинки зруйновано, у Торському - 2 пошкоджено. 

На Катеринівку Іллінівської громади ворог скинув три керовані авіабомби «КАБ-500» (дані поліції). Пошкоджено 14 приватних будинків, без жертв.

Бахмутський район. У Щербинівці Торецької громади пошкоджено будинок, у Сіверському - нежитлову споруду.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ