Семеро цивільних отримали поранення за добу на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині минулої доби поранено сімох цивільних

21 серпня 2023, 10:37 | Кримінал 1419
Поділитися:
На Донеччині минулої доби поранено сімох цивільних

Як повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області, за добу  обстрілів зазнали 10 населених пунктів.  Окупанти вдарили по мирному населенню з авіації, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерії, танків.

Ворог 13 разів відкривав вогонь по житловому сектору. Під ударом перебували міста Авдіївка, Красногорівка, Часів Яр, селища Велика Новосілка та Петрівка, села Кліщіївка, Неліпівка, Новоукраїнка, Соловйове, Предтечине. Пошкоджено два житлових будинки та автомобіль.

По Красногорівці війська РФ завдали удари некерованою авіаційною ракетою та артилерією. Росіяни поцілили в цивільне авто, поранень зазнали чоловік і жінка, які були всередині.

Внаслідок танкового обстрілу в Авдіївці травмовано місцевого жителя. Ще одну людину поранено в Петрівці. З артилерії російська армія накрила Часів Яр, поранила трьох цивільних осіб.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 21 серпня розповів керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його даними, на Волноваському напрямку росіяни 20 разів обстріляли з артилерії Вугледар, двічі — Новоукраїнку. У Комарській громаді під вогнем Бурлацьке і Шевченко.

На Донецькому напрямку 2 людини поранено у Красногорівці Мар'їнської громади.

На Горлівському напрямку у Петрівці Торецької громади поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки, 1 багатоповерхівку і промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки у Сіверську і 2 будинки у Переїзному Званівської громади. Зафіксовано 11 обстрілів Лиманської громади.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ