Мар’їнська громада більш за всіх на Донеччині натерпілася минулої доби | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині минулої доби найбільше постраждала Мар’їнська громада

17 лютого 2023, 10:18 | Надзвичайні події 933
Поділитися:
На Донеччині минулої доби найбільше постраждала Мар’їнська громада

Як повідомив керівник Донецької ОВА Павло Кириленко, на Волноваському напрямку під обстріли потрапили Вугледар, Новоукраїнка та Пречистівка – без жертв.

На Донецькому напрямку найбільше постраждала Мар’їнська громада: під вогнем Мар’їнка, Красногорівка і Катеринівка. Протягом ночі були поодинокі прильоти по Авдіївці, а на світанку росіяни обстріляли Первомайське Очеретинської громади – без постраждалих.

На Горлівському напрямку 5 людей загинуло і 9 поранено в Бахмуті. У місті пошкоджено 10 багатоповерхівок, 3 приватні будинки та адмінбудівлю. У Соледарській громаді під обстрілами Федорівка і Роздолівка, гучно було у Часовоярській і Торецькій громадах.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки у Лимані. Декілька приватних будинків пошкоджено у Сіверську, 1 будинок зруйновано у Серебрянці. Під обстріл потрапила Святогірська громада: люди та інфраструктура не постраждали.

Всього за добу росіяни вбили 5 жителів Донеччини, поранили ще 10.

Поліція тим часом задокументувала 30 вогневих атак

Ударів зазнали міста Авдіївка, Бахмут, Красногорівка, села Времівка, Карлівка, Тетянівка, Кам’янка, Невельське, Красногорівка, Новоселівка перша, Катеринівка.

Знищено та пошкоджено 17 цивільних об’єктів – 14 житлових будинків, будівлю міськради, господарчу споруду, нежитлове приміщення. Вбито й поранено цивільних мешканців.

З авіації росіяни вдарили по Авдіївці та Кам’янці. З «Торнадо» окупанти вгатили по Тетянівці. В усіх випадках інформація щодо пошкоджень не надходила. В Авдіївці травмовано цивільного мешканця.

Найбільше ударів –12 – зазнав Бахмут. Ворог бив по місту з «Градів» та артилерії. Руйнувань зазнали 10 багатоквартирних та 2 приватних будинки, міськрада, нежитлове приміщення. За добу війська РФ вбили 5 місцевих жителів, ще 9 – поранили.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі