На Донеччині за добу двоє загиблих і двоє поранених серед цивільних | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині за добу двоє загиблих і двоє поранених серед цивільних

4 серпня 2023, 11:09 | Надзвичайні події 2187
Поділитися:
На Донеччині за добу двоє загиблих і двоє поранених серед цивільних

В результаті російських обстрілів загинули дві людини в Донецькій області, ще двоє цивільних осіб отримали поранення.

Армія рф атакувала 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Часів Яр, смт Курахівка, Нью-Йорк, Північне, села Богоявленка, Галицинівка, Ласточкине.

Ворог бив з авіації та артилерії. Пошкоджено 24 цивільних об’єкти: 20 приватних будинків і гаражі.

Селище Курахівка зазнало двох артилерійських ударів. Ворожі снаряди поцілили в дві приватних оселі. Загинула 59-річна жінка, її чоловіка та ще одного мешканця поранило. Поліцейські групи «Білий Янгол» надали допомогу травмованим і евакуювали їх до лікарні.

З артилерії російські війська накрили Північне, пошкодили 16 домівок.

Крім того, надійшла інформація про вбиту 62-річну жінку в Красногорівці, яка загинула внаслідок російського обстрілу 31 липня. Через активні бойові дії потрапити до цього району поліція зуміла лише за 5 днів. «Білі янголи» при підтримці військових транспортували тіло до моргу.




Зведення від ДонОВА

На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Пречистівка і Богоявленка — без жертв.

На Донецькому напрямку у Курахівці 1 людина загинула, 2 поранено; зруйновано 3 будинки, ще 7 — пошкоджено. Авдіївка ввечері зазнала артобстрілу, а зранку ракетного удару — пошкоджено промислові об'єкти.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді пошкоджено 16 будинків у Північному і 3 будинки у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки.

На Лисичанському напрямку у Званівці пошкоджено 4 будинки, у Переїзному — 2 будинки, крамницю і школу. У Ямполі Лиманської громади 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено. У Сіверську пошкоджено 2 будинки.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ