На Донеччині відремонтують центри допомоги постраждалим від домашнього | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині відремонтують центри допомоги постраждалим від домашнього насильства

20 вересня 2023, 14:55 | Офіційно | Краматорськ, Добропілля 1383
Поділитися:
На Донеччині відремонтують центри допомоги постраждалим від домашнього насильства
Иллюстративное изображение

Місцевим бюджетам виділено кошти на створення мережі спеціалізованих служб підтримки постраждалих від домашнього насильства в Донецькій області.

На ці гроші буде закуплено меблі і зроблений ремонт в центрах, в яких надають допомогу постраждалим від домашнього насильства. На ці цілі Донеччині виділяють більше чотирьох мільйонів з державного бюджету за умови співфінансування від місцевої влади. Про це повідомляє Донецька обласна військова адміністрація. 

Ці кошти будуть спрямовані на:

  1. Капітальний ремонт центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства в Краматорській громаді. 633 тис. грн перерахують з державного бюджету, 300 тис. грн – співфінансування з місцевого бюджету. 
  2. Капітальний ремонт денного центру соціально-психологічної допомоги в Добропольській громаді. Більш 1,198 млн грн. витратять з державного бюджету, 134 тис. грн. – додадуть з місцевого бюджету. 
  3. Капітальний ремонт денного центру з кризовою кімнатою в Новогродівській громаді. Більш 1,372 млн грн – державні кошти, 150 тис. грн – виділять з місцевого бюджету.
  4. Поточний ремонт і закупівля предметів, меблів та інвентарю в Білозерській територіальній громаді. 622,7 тис. грн з держбюджету, 69,2 тис. грн – з місцевого. 
  5. Придбання предметів, меблів та інвентарю в Шаховській громаді, на які витратять 183,9 тис. грн. з державного бюджету, 32,4 тис. грн – з місцевого бюджету.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ