На Донеччині відбулася церемонія прощання із загиблими поліцейськими-в | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині відбулася церемонія прощання із загиблими поліцейськими-вибухотехніками

4 жовтня 2024, 15:53 | Офіційно 129
Поділитися:
На Донеччині відбулася церемонія прощання із загиблими поліцейськими-вибухотехніками

Начальник вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення на Донеччині Олександр Чубар та старший інспектор цього підрозділу Олександр Гонтаренко загинули внаслідок ракетного удару. Учора, 3 жовтня, їхні рідні, друзі та колеги, а також керівництво поліції Донецької області проводили їх в останню путь.

Обидва поліцейські виконували небезпечні завдання щодо розмінування територій та знешкодження вибухонебезпечних предметів, що залишилися після обстрілів повідомили у поліції. 

Церемонія прощання відбулася на Донеччині з почестями. Поруч із рідними та близькими загиблих перебували поліцейські-психологи.



Олександра Гонтаренка поховали на «Алеї Героїв» у Краматорському районі. Він родом із Харківської області і до вступу до батальйону працював у відділі вибухотехнічної служби, розмінував деокуповані території. У нього залишилися батьки, дружина та дві доньки 10 та 15 років.

Олександра Чубара буде кремовано в Києві за побажанням сім'ї. Йому було 33 роки. Він народився в окупованому селі Донське Волноваського району і служив людям 13 років, пройшовши шлях від патрульного до вибухотехніка. У нього залишилися батьки та восьмирічний син.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ