Двох цивільних поранено в Донецькій області внаслідок обстрілів | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині внаслідок обстрілів поранено двох цивільних

17 листопада 2023, 10:37 | Надзвичайні події 1431
Поділитися:
На Донеччині внаслідок обстрілів поранено двох цивільних

За минулу добу армія РФ завдала 12 ударів по цивільному населенню. Під вогнем перебували 8 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, Покровськ,Торецьк, смт Очеретине, села Антонівка, Соловйове. Руйнувань зазнали 6 цивільних об’єктів - житловий будинок, магазин, складське приміщення, трансформатор, тепло- та електромережа. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

По Антонівці окупанти били з артилерії, поранили двох людей. БПЛА росіяни спрямували на Покровськ. Пошкоджено складське приміщення. По Очеретиному війська РФ вдарили «Ураганами», снаряди влучили в магазин.

Крім того, стало відомо про поранену людину в Торецьку, яка отримала травми під час артобстрілу 15 листопада.

Згідно з повідомленням Донецької ОВА, на Донецькому напрямку 2 людини поранено в Антонівці Мар'їнської громади. Обстріляні Нетайлове Очеретинської громади, Курахове і Селидове. Іванівка Гродівської громади зазнала двох ракетних ударів — без жертв.

На Горлівському напрямку пошкоджено будинок у Торецьку. На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Зарічне і Ямпіль.












Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ