Рятувальники Донецької області за добу виїжджали на гасіння 18 пожеж | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині різко зросла кількість пожеж через обстріли

13 травня 2024, 19:47 | Надзвичайні події 945
Поділитися:
На Донеччині різко зросла кількість пожеж через обстріли

Рятувальники Донеччини за добу виїжджали на гасіння 18 пожеж, 10 із них сталися внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомили у ДСНС Донецької області.

Для порівняння, у попередньому зведенні рятувальників йшлося лише про 4 такі загоряння, а ще за день до цього лише один російський обстріл призвів до пожежі.

У ДСНС повідомили, що вчора внаслідок ворожих обстрілів Лимана спалахнув приватний житловий будинок. Рятувальники загасили загоряння покрівлі та перекриття будинку на площі 40 кв. м. 


Водночас ворог обстріляв ще один житловий квартал у місті, внаслідок чого також спалахнув приватний будинок. Вогонь встиг поширитись лише на два кв. м. 

Не вдалося врятувати пожежним будинок у с. Катеринівка Краматорського району (Іллінівська громада), що потрапила під удар росіян. Пожежа була ліквідована на площі 24 кв. м, проте на той час вогонь встиг знищити будинок повністю.


Того ж дня відбулися масштабні обстріли селища Курахівка Покровського району. Внаслідок ударів спалахнули чотири приватні будинки. Надзвичайники ліквідували пожежу на площі 400 кв. м. 


Також на Лиманщині обстріли і вогонь, що виник у результаті, знищили 14 га лісової підстилки. Рятувальники загасили три пожежі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ