Офіційно мобілізація в Україні не припинялася вже рік | ZI.ua
Акция закончилась

Мобілізація в Україні триває офіційно

18 квітня 2023, 18:03 | Офіційно 1185
Поділитися:
Мобілізація в Україні триває офіційно

Мобілізація триває, адже необхідно поповнювати резерви для майбутнього контрнаступу. Також слід дотримуватися інформаційну тишу серед населення. Про це заявила керівник прес-центру Сил охорони і оборони Оперативного командування « Південь » Наталія Гуменюк.

За її словами, в Україні немає нових етапів мобілізації, вона почалася і триватиме і далі.

— На жаль, потенціал людей, який був на початку війни, не був використаний в абсолюті. Всі відгукнулися на потребу війська, але військо не мало можливості « оволодіти » відразу всіма, — зазначила Гуменюк.

Також вона додала, що військова логіка передбачає поповнення рядів військовослужбовців. Саме тому зараз йде інформування населення та постановка на облік.

— Це викликає безліч скандалів, але ми не можемо переробити законодавство. Зараз ми активно працюємо над виправленням проблем. Ми повинні докласти зусиль, щоб вигнати ворога з нашої території, — підкреслила спікер « Юга ».

Варто відзначити, що видача повісток проводиться незалежно від місця реєстрації. А влаштуватися на роботу можна тільки при наявності позначки про облік у військкоматі.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі