Серед виробників продуктів харчування у прифронтових областях розподілять генера | ZI.ua
Акция закончилась

Між аграріями у прифронтових областях розподілять 17 генераторів

29 липня 2024, 19:02 | Офіційно 69
Поділитися:
Між аграріями у прифронтових областях розподілять 17 генераторів

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) надасть генератори агровиробникам із прифронтових областей України. Усього серед виробників та переробників продуктів харчування розподілять 17 генераторів потужністю від 27 до 88 квт. 

Про це повідомили у прес-службі Міністерства аграрної політики та продовольства України.

"Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та за фінансової підтримки уряду Німеччини розподілить генератори, щоб аграрії могли продовжувати виробництво та забезпечувати населення свіжими продуктами харчування навіть під час відключень електроенергії", — йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що ФАО вже передала 97 генераторів малим та середнім підприємствам із Сумської, Чернігівської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Повідомляється, що до кінця 2024 року додатково планується роздати ще 131 генератор підприємствам, які знаходяться у безпосередній близькості до лінії фронту, щоб підвищити самоокупність та стійкість національних виробників.

Акредитуватися можна за  посиланням.

Нагадаємо, раніше влада заявляла, що в населених пунктах, що знаходяться в 20-кілометровій зоні біля кордону з РФ і Республікою Білорусь, а також на територіях, розташованих поряд з фронтом, світло відключати не будуть.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ