У Краматорська з'явилося нове місто-побратим із Штатів | ZI.ua
Акция закончилась

Місто-побратим із США тепер є у Краматорська

10 квітня 2023, 16:06 | Офіційно | Краматорськ 1548
Поділитися:
Місто-побратим із США тепер є у Краматорська

До річниці трагічних подій на залізничній станції «Краматорськ» очільник міської військової адміністрації Олександр Гончаренко та мер Стемфорду, штат Коннектикут, США Каролін Сіммонс підписали меморандум про встановлення між містами стосунків міст-побратимів. Про це повідомила прес-служба муніципалітету.

Попередньо очільник Краматорської військової адміністрації Олександр Гончаренко та начальник Краматорського районного управління поліції Станіслав Загурський поклали квіти до закладного каменю на знак вшанування жертв російського терористичного удару по залізничній станції 8 квітня 2022 року.

Представники адміністрації Стемфорду, яким про цю подію розказали під час онлайн-сесії, також долучились до вшанування пам'яті українців вбитих у той день російською ракетою.

– Ми сподіваємося, що ці відносини стануть початком символічної дружби між нашими двома громадами та країнами. Ми пишаємося тим, що солідарні з мешканцями Краматорська та України, виступаємо за свободу та демократію, що протистоїть вторгненню Росії, а також підтримуємо українсько-американську громаду Стемфорда, – заявила під час підписання меморандуму Каролін Сіммонс.

Краматорськ дякує усім причетним до процесу встановлення побратимських відносин із прекрасним містом Стемфорд, а особливо відзначає роль Управління у дотриманні прав людини Національної поліції України.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі