У Костянтинівці міська стоматологія тимчасово припиняє лікування дітей | ZI.ua
Акция закончилась

Міська стоматологія Костянтинівки тимчасово припиняє прийом дітей

23 вересня 2024, 11:45 | Офіційно | Костянтинівка 1131
Поділитися:
Міська стоматологія Костянтинівки тимчасово припиняє прийом дітей
Фото: КНП КГС "Стоматологическая поликлиника"

КНП Костянтинівської міської ради "Стоматологічна поліклініка" тимчасово припиняє прийом дітей віком до 18 років. Це пов'язано з примусовою евакуацією дітей із міста, відсутністю фінансування, а також неможливістю забезпечити дітям лікування в умовах постійних повітряних тривог та обстрілів.

Про це повідомляється на сторінці стоматології у Фейсбуці.

"Шановні мешканці м. Костянтинівка. У зв'язку з неможливістю запровадження адекватного лікувального процесу у відділенні стоматології дитячого віку, відсутністю коштів на закупівлю якісних витратних матеріалів, а також забезпеченням безпекової ситуації, впровадженням обов'язкової примусової евакуації дітей у Костянтинівський МТГ, постійними обстрілами та наявністю майже постійної повітряної тривоги, при наявності якої ми не маємо права, ні морального, ні будь якого іншого нехтувати життями Ваших дітей та продовжувати лікувальний процес, відправивши Вас та Вашу дитину в укриття, КНП КМР "Стоматологічна поліклініка" тимчасово припиняє прийом дітей віком до 18 років,"— повідомляє стоматологія.

Найближча стоматологія комунальної форми власності знаходиться у Краматорську.

Повідомляється також, що прийом дорослого населення поки що ведеться без змін, але з більш посиленим безпековим режимом.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ